COVID-19 a ucis un bărbat de 45 de ani din Arad! Cazul tragic al unui timișorean care a murit la 49 de ani

  de Lucian Dănilă | 26 martie 2020, 8:16 PM | Coronavirus | Topic special

  1

  COVID-19 lovește tot mai tare în populația din România. Aradul a mai înregistrat un deces din cauza coronavirusului. Nu știm prea multe date pentru că secretizarea este mare.

  Știm că este vorba despre un bărbat de 45 de ani din județul Arad,  confirmat în data 25.03.2020, decedat tot în 25.03.2020 în ambulanță în timpul transferului la Spitalul BI V. Babeș Timișoara.

  Ne-a atras atenția cazul tragic al unui timișorean de 49 de ani. Vă redăm mai jos comunicatul venit de la GCS:

  „Bărbat, 49 ani, din judetul Timiș, neinternat. S- a prezentat în data  20.03.2020  la UPU a  Spitalului Județean de Urgență Timișoara unde a fost diagnosticat cu Pneumonie acută (clinc si radiologic). I s- a recomandat consult de specialitate la spitalul de boli infecțioase. Conform pacientului , acesta nu a călătorit în străinătate și nici nu a fost contact al unei persoane pozitive.  În 21.03.2020 s-a prezentat si la Spitalul de  Boli Infecțioase Timișoara, neinternat diagnosticat cu Pneumonie acuta. În 24.03.2020, stare deteriorată solicită ambulanță, i se recoltează proba de exudat pentru COVID si este lăsat la domiciliu. Confirmat pe data de 26.03.2020, decedat în aceeași dată.

  Pacientul avea boli cronice preexistente ( poliartrită reumatoidă și hipertensiune arterială)”.

  Deci, înțelegem că bărbatul a avut alte boli cronice, dar chiar și așa, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 abia după șase zile după ce s-a prezentat cu pneumonie la spital. Apoi a fost lăsat acasă…

  România a ajuns la un număr de 22 de morți din cauza virusului COVID-19.

  Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: timesofisrael.com

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.