Coronavirusul amână desfășurarea festivalului DISKOteka de la Timișoara

  de - | 10 martie 2020, 8:19 AM | Coronavirus | Regional

  1

  DISKOteka Festival, cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ’80 și ’90, nu se mai desfasoara in aceasta primavara, din cauza coronavirusului.

  Avand in vedere criza la nivel european si mondial generata de virusul COVID-19 si pentru ca doresc sa vina in intampinarea masurile de prevenire si transmitere a acestui nou virus, organizatorii festivalului au decis sa amane evenimentul pentru luna septembrie.

  „Sanatatea si siguranta participantilor la DISKOteka Festival este prioritara pentru noi.

  Am luat in calcul aceasta decizie de la primele semne si am urmarit evolutia noului tip de virus si pe teritoriul Romaniei. Anuntul nostru de astazi vine dupa ce autoritatile au interzis manifestarile publice sau private, in spatii deschise sau inchise, cu un numar de participanti mai mare de 1000 de persoane, Ministerul Afacerilor Interne-Departamentul de Situatii de Urgenta preconizand ca in Romania varful epidemiei de Coronavirus va fi atins de Pasti.

  Regretam aceasta situatie care stim ca poate crea neplaceri si discomfort, insa este un caz care intra sub incidenta fortei majore sau a cazului fortuit, o situatie care nu a putut fi prevazuta si asupra careia noi nu avem niciun control”, transmit organizatorii festivalului.

  DISKOteka Festival se amana pentru perioada 18-20 septembrie, iar toate abonamentele vandute pana in prezent, aproape 18.500, raman valabile pentru noua perioada anuntata.

  sursa: opiniatimisoarei.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.