sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bianca, frumoasa din Arad care a făcut senzație de Ziua Națională a României! „Ne-ai făcut mândră țara și Aradul” (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 2 decembrie 2017, 10:34 AM | Povești despre oameni | Știri Arad | Topic special

  0

  Este una dintre cele mai frumoase dintre… cele mai frumoase. Bianca Tirsin, tânăra de 18 ani din Arad, iubita fotbalistului Adrian Petre, a participat chiar de Ziua Națională a României la concursul Miss Supranational 2017 care s-a desfășurat în Polonia.

  Fosta Miss Arad din urmă cu doi ani, premiată cu titlul de Miss Supranational România 2017, a ocupat un loc pe podiumul concursului din Polonia, fiind depășită doar de reprezentantele Coreei de Sud și a Columbiei. Deși inițial părea că este subestimată, organizatorii o anunțau ca pe una dintre concurentele cu șanse la marele premiu.

  Înaltă, prietenoasă și întotdeauna pregătită cu un zâmbet. Este una dintre cele mai sociabile fete din acest an, astfel că nu vom fi surprinși dacă va ocupa unul dintre primele locuri. A fost puțin subestimată la început, dar nu și de data aceasta. În fotografii, Bianca are un aspect amabil, cuminte, dar poate trece ușor și la o atitudine sexi”, scrie pe portalul evenimentului din Polonia.

  Marele premiu a fost câștigat de reprezentanta Coreei de Sud, urmată de Tica Martinez din Columbia. Bianca a fost a treia într-o competiție cu unele dintre cele mai frumoase fete din 25 de țări.

  Miss Supranational 2017: Korea, Jenny Kim

  1st runner-up: Colombia, Tica Martinez

  2nd runner-up: Romania, Bianca Tirsin

  3rd runner-up: Ethiopia, Bitaniya Yosef

  4th runner-up: Puerto Rico, Larissa Santiago

   

  „Sunt atât de fericită că ne-ai făcut mândră tara si Aradul chiar de ziua Romaniei, iti doresc mult succes in nouă ta călătorie frumoasa noastră!”, scrie Andrada pe Facebook.

  bianca petre

  FOTO: Bianca și Adrian Petre, frumoasa și… bestia din fața porților de pe terenurile de fotbal. Petre s-a transferat în vară la Esbjerg, în Danemarca, după un sezon în care a marcat 29 de goluri pentru UTA.

  bianca 2

  bianca 4

  bianca rosu

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.