Cornel Cristescu, fost fotbalist cu peste 200 de meciuri în Liga 1, a murit în această dimineață

  de Lucian Dănilă | 24 April 2021, 11:47 AM | Sport

  0

  Cornel Cristescu a fost campion cu Steaua în 1993, făcând parte dintr-o echipă în care străluceau Ilie Dumitrescu, Adrian Ilie, Prodan, Panduru, Gâlcă și alții. A jucat doi ani în Ghencea, timp în care a fost folosit în 14 meciuri și a marcat un singur gol.

  Născut pe 25 august 1968, Cornel Cristescu a jucat la Autobuzul București, Steaua, FC Selena Bacău, FC Argeș, Rocar și Astra. A strâns 233 de meciuri în prima divizie, marcând 5 goluri. Ultimul său meci a fost pe 1 iunie 2002, Astra – Steaua 1-1.

  Anunțul decesului său a fost făcut pe pagina de Facebook a lui FC Argeș. Cornel Cristescu avea 52 de ani.

  „Drum lin printre stele, Cornel Cristescu!

  Clubul FC Argeș deplânge trecerea în neființă a fostului jucător Cornel Cristescu (52 ani). Vestea tristă fost data de Bogdan Argeș Vintilă, fostul portar al echipei noastre: „Cu durere în suflet vă anunț că a trecut la cele veșnice, după o grea suferință, bunul meu prieten Cornel Cristescu”, a scris Bogdan Vintilă pe facebook. Cristescu a evoluat la FC Argeș în sezonul 1993-1994 și 1999-2000.

  Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis FC Argeș.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.