marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Un copil de 5 ani s-a urcat singur în tren și s-a dus la mare: părinții îl căutau disperați, el voia să facă plajă la Constanța

  de - | 7 august 2023, 6:42 PM | Naţional

  0

  Un copil în vârstă de 5 ani, din Fetești, județul Ialomița, a plecat cu trenul la Constanța, pentru a merge la plajă, fără părinți.

  Polițiștii Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța – Biroul Siguranță Publică și Protecția Călătorilor au găsit, în trenul IR 1928 București – Constanța, un copil în vârstă de 5 ani, din Fetești, județul Ialomița, care nu era supravegheat de niciun adult.

  Acesta a declarat că a plecat de acasă fără să își anunțe părinții, cu intenția de a ajunge în județul Constanța, la plajă.

  Copilul nu avea urme vizibile de violență pe corp și a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

  Polițiștii au sesizat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. Copilul a fost internat în Centrul de primire minori în regim de urgență Aluniș Constanța.

   

  Sursa: Știri pe surse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.