Acoperișul unei case din Târnova și două mașini, făcute scrum în urma unui incendiu

  de Special Arad | 16 July 2021, 3:39 PM | Știri Arad

  0

  În această dimineață Detașamentul Ineu a intervenit cu două echipaje de stingere în localitatea Târnova pentru că aveau de înfruntat un incendiu care a fost anunțat în jurul orei 02.30.

  Au intervenit două echipaje a Detașamentului Ineu și două echipaje ale SVSU Târnova.

  Incendiul se manifesta generalizat violent la întreg acoperișul casei si anexelor lipite de casă cu posibilitatea de propagare la o altă casă favorizat fiind de prezența unor butelii care au întreținut si accelerat arderea

  Incendiul a fost localizat după aproximativ 1 ora de intervenție și stins după aproximativ 3 ore.

  În incendiul a ars întreg acoperișul imobilului si bunurile depozitate în anexa (2 autoturisme)

  Cauza probabilă a incendiului a fost un trăznet/fulger.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.