Peste 20 de polițiști arădeni au donat sânge, alăturându-se campaniei „Sânge pentru Ucraina”

  de Special Arad | 8 March 2022, 4:25 PM | Știri Arad

  0

  Astăzi, 8 martie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Arad s-au mobilizat și au donat sânge la Centrul de Transfuzie Județean Arad.

  Astfel, peste 20 de polițiști s-au alăturat Campaniei demarate la nivel național „Împreună dăruim viață – Sânge pentru Ucraina”.

  „Prin gestul nostru dorim să fim alături atât de membrii comunității arădene, cât și de cei care în această perioadă au cea mai mare nevoie”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.