Copaci, al treilea fotbalist care lasă UTA în această vară pentru a juca în Liga 1!

  de Lucian Dănilă | 26 iulie 2019, 11:19 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Paul Copaci a avut o vară destul de agitată. Deși a avut un sezon destul de bun în Liga a 2-a în tricoul echipei UTA, pentru care a marcat de cinci ori, Paul nu a fost inclus pe lista jucătorilor doriți de Gyuszi Balint în viitorul sezon.

  Deși a fost contactat de mai multe cluburi, inclusiv de la Liga a 2-a, a 3-a și chiar a 4-a, Paul nu a fost lăsat să se transfere decât în schimbul unei sume de bani. În urmă cu câteva zile, însă, Copaci și-a reziliat contractul cu UTA și a devenit jucător liber. La doar două zile după ce a devenit jucător liber, Paul Cpaci și-a găsit angajament în Liga 1, la Astra Giurgiu, acolo unde se reîntâlnește cu Albert Stahl. Ambii jucători sunt eligibili pentru regula Under 21, iar acest fapt a contat mult în transferul lor.

  Copaci a semnat contractul valabil până în vara anului 2022 în prezența lui Dani Coman, directorul sportiv al „alb-negrilor”.

  Copaci (21 de ani), un produs al clubului Atletico Arad, a mai evoluat în cariera sa la UTA, Olimpia Satu Mare și CSM Școlar Reșița.

  Copaci este al treilea fotbalist care pleacă de la UTA în această vară și ajunge în Liga 1, după Costin, la Voluntari, și Stahl, la Astra.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.