joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Controale ale vehiculelor de transport marfă

  de Special Arad | 28 iulie 2022, 7:05 PM | Știri Arad

  0

  (foto: arhivă)

  Comunicat.În ziua de 27 iulie a.c., polițiștii Serviciului Rutier și de ordine publică, împreună cu reprezentanți ai Consiliului Județean Arad, au desfășurat o acțiune în județ, pe principalele drumuri naționale și județene, pentru verificarea legalității transportului de marfă, cu cântarul mobil din dotarea C.J.A..

  Au fost verificate 134 de autovehicule, fiind aplicate 34 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 35.200 de lei, dintre care 4 pentru nerespectarea O.G. 37/2007 (timpii de odihnă), 2 la O.G. 43/1997 (depășirea masei maxime autorizate admise), iar celelalte pentru nerespectarea O.U.G. 195/2002 (curculația rutieră pe drumurile publice) și alte acte normative.

  Polițiștii au reținut 3 certificate de înmatriculare și au dispus măsura imobilizării a 5 vehicule de transport marfă, pentru depășirea masei maxime admise și depășirea timpilor de odihnă.

  Aceste activități au caracter permanent, fiind desfășurate periodic, în tot județul Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.