duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Contrabandist prins pe A1! Țigările erau transportate cu TIR-ul și trebuiau să ajungă la un bărbat din Arad

  de Special Arad | 24 decembrie 2021, 1:30 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  La data de 22 decembrie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad au depistat un bărbat, de 29 de ani, din municipiul Deva, care ar fi transportat, pe autostrada A1, într-un ansamblu format din cap tractor și semiremorcă, aproximativ 17 colete, care conțineau baxuri cu țigarete, susceptibile a proveni din contrabandă, disimulate printre saci, tip big-bag, ce conțineau îngrășăminte.

  Din investigațiile efectuate în cauză, a reieșit că beneficiarul întregii cantități de țigarete ar fi un bărbat, de 30 de ani, din Arad, care a fost prins în flagrant delict de polițiști, la data de 23 decembrie a.c., în fața unei societăți comerciale, pe D.J. 709, în timp ce ar fi preluat de la conducătorul ansamblului auto întreaga cantitate de țigarete.

  În urma activității desfășurate, au fost descoperite și indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, 19.010 pachete de țigări netimbrate sau timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă, precum și 1.750 de euro și 850 de lei.

  Bărbatul de 30 de ani, din Arad, a fost reținut, pentru 24 de ore, ulterior, față de acesta fiind luată măsura controlului judiciar.

  Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale.

  La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.