vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Consilier municipal din vestul țării, anchetat pentru 30 de fapte de fals şi uz de fals. A fost „dat în gât” de un șofer

  de - | 11 mai 2023, 9:25 AM | Regional

  1

  (foto: arhivă bihoreanul)

  Consilierul municipal liberal Ionel Zdrîncă, în viaţa de zi cu zi patron de firme de transporturi, e în scandal cu un fost şofer.

  Omul l-a dat pe mâna procurorilor după ce a aflat că l-a „transferat” fără ştirea şi aprobarea lui de pe o firmă pe alta şi nu oricum, ci cu un contract de muncă cu program minim, ajungând să fie pontat la două ore, ca o lăuză, în condiţiile în care el se afla la volan zi-lumină, în curse externe.

  Cercetările, zic sursele lui Bihorel, au scos la iveală că şoferul nici măcar nu e singura victimă a consilierului care, culmea, e secretarul Comisiei juridice din Consiliul local, supraveghind, cum ar veni, respectarea legii.

  Zdrîncă e suspect în vreo 3 dosare penale, pentru peste 30 de fapte de fals şi uz de fals, toate pentru isprăvi cu contractele angajaţilor, şi toate aflate încă în anchetă.

  Numărul reclamanţilor ar putea creşte, căci şoferul, supărat de cele păţite, şi-a spus păsul şi pe reţelele de socializare, în grupurile şoferilor de TIR.

  De chestiune e conştient şi dom’ patron, care şi-a notificat fostul angajat să şteargă toate postările „calomnioase şi defăimătoare”, iar dacă nu o face îl dă în judecată pentru „prejudicierea imaginii” şi-i cere daune morale de 100.000 euro.

  La ce „amendă” îi va calcula Fiscul pentru pontajele măsluite şi dările neplătite, aferent salariilor angajaţilor, de undeva va trebui să-şi scoată pârleala…

  sursa: ebihoreanul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.