marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Conflictul rozelor și gardului viu din zona Polivalentă. Patronul de la restaurantul Uber se luptă cu indiferența și bătaia de joc a celor de la Digi

  de Raluca Medeleanu | 5 februarie 2018, 11:47 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Încă de la început, acțiunea celor de la Digi de a introduce cablurile de fibră optică sub pământ a stârnit foarte multe probleme prin oraș, iar în această toamnă Primăria Arad chiar a oprit lucrările de pe Calea Romanilor, întrucât compania nu respectase prevederile legale. Ei bine, tot în această toamnă pornește și „povestea” plină de nervi a patronului unui restaurant din Arad, din zona Polivalentă.

  În septembrie 2017, cei de la Digi au ajuns cu împământarea cablurilor și în fața blocului cu 10 etaje de la Polivalentă și – așa cum ne-am obișnuit deja – când cei de la Digi sapă… păi sapă, frate! Nimic nu le stă în cale! Frumoasa grădină amenajată de proprietarul restaurantului „da Uber” n-a avut nicio șansă. La pământ cu gardul viu și cu cel din sârmă, jos cu trandafirii… n-a mai rămas nimic, în afară de câteva petice de iarbă și câteva crenguțe mai norocoase.

  „Nu eram în țară când au început lucrările, iar când m-am întors, am găsit dezastrul ăsta!”, ne-a spus domnul Uber Corsini, extrem de revoltat. Iar revolta sa e pe drept cuvânt, căci deși a făcut deja două sesizări scrise și a dat numeroase telefoane, după patru luni, grădina sa frumoasă arată în continuare ca după bombardament. Ba mai mult, acum – în lipsa unui gărduleț – au început să parcheze mașinile direct peste puțina iarbă care a mai rămas.

  Muncitorii contractați de Digi s-au spălat pe mâini, turnând asfalt peste tranșeul pe care l-au făcut (depășind chiar și bordura și asfaltând puțin pământul din grădină!), iar pentru ei, totul e ok așa, deși i-au promis patronului că totul va fi readus la starea inițială.

  Dorind să aflăm poziția Digi față de cele întâmplate, am încercat să contactăm conducerea companiei în decursul acestei zile, însă în afară de faptul că am fost plimbați de la o „secțiune” la alta, la numere de telefon care toate sunt operate doar de roboți, nu am reușit să vorbim cu nimeni. Am încercat să obținem un număr de telefon la care să putem discuta cu purtătorul de cuvânt chiar și prin cineva pe care știam că este angajat acolo, însă se pare că nimeni dintre angajații Digi din Arad nu a fost în stare să ne ofere un astfel de număr de telefon. Astfel că, în lipsa unui răspuns, vom oferi un drept la replică doar în momentul în care aceștia ni-l vor trimite.

  Revenind la subiect, domnul Uber ne-a arătat o fotografie cu grădina din fața restaurantului, înainte de „măcel”, astfel că vă lăsăm pe dumneavoastră să judecați dacă lucrările sunt sau nu „conform cu originalul”. Priviți imaginea de mai jos, iar apoi priviți imaginile din galeria foto a articolului.

  da uber gradina

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cine sunt executanții lucrării?
   Nu-s avocatul neplătit a celor de la Digi, dar executantul lucrărilor poartă toată vina.
   Niște nesimțiți!!! Este o lipsă totală de respect pentru munca altuia.
   Huooooooooooo!
   ”””””””””””””””””””””””
   Ar trebui identificați și huiduiți la modul cel mai grosolan posibil. Nu merită altceva.
   De ce să se comporte ca niște oameni normali la cap, când „își pot băga p…a în toți și toate”?
   O mentalitate endemică acestui neam plin de jigodii, ce zilnic în loc să facă bine ce fac, intenționat fac rău că … Pot!?
   ”””””””””””””””””””””””
   Toată compasiunea pentru dl Uber. Aveți nevoie de două mâini pricepute?
   Pe vreme bună sunt dispus să vă ajut la restaurarea frumoasei grădinițe, violată de niște nespălați.
   Ora și ziua … și mă voi prezenta, chiar și cu ajutoare. 🙂

   +4 voturi
   +1
   -1
  2. Alo PRIMARI!!! cine trage la raspundere pe cei ce agreseaza domeniul public, adica domeniu nostru, al celor ce platim taxe si impozite??? Un simplu cetatean ce cu voie sau din greseala comite ceva pe strada/parc ori altundeva ce este domeniul public este imediat tras la raspundere. O societate privata sau de stat ce isi bate joc in mod repetat si extrem de vizibil, a se vede toate, chiar toate interventiile pe strazi fie pentru reparatii fie pentru introducerea cablajelor, introduceri de gaz, apa ori alte subtransversari , montarea de capace de vizitaj la canalizare caldaramul sau trotuarele arata total neconforme, denivelari ce fac bine servicelor auto si rau cat incape proprietarilor de auto si de ce nu si pietonilor… Las ca merge si asa. Pana cand PRIMARIE draga!!!

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.