vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Confesiunea literară a unei pantere negre

  de Special Arad | 7 mai 2018, 5:16 PM | Cultură

  0

  Sala „Astra” a Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad va fi gazda unei „spovedanii” literare prilejuită de un „capricorn ambițios, educat și delicat”, „doctor în filosofie, cu licență în fizică și master în comunicare și relații publice”: Daniela Gîfu.

  Volumul de versuri „Spovedania unei pantere” pe care îl lansează Daniela Gîfu este ilustrat de Mihai Bandac, pictat și prefațat de scriitorul Nicolae Băciuț, și a apărut la Editura „Vatra veche” din Târgu-Mureș, în anul 2017.

  Criticii consideră că volumul este un „itinerariu spiritual” necesar în formarea personalității oricărei persoane.
  „Cu siguranță însă că în teritoriile științei, atunci când le parcurge, Daniela Gîfu caută/pune și poezie, iar în toată poezia sa caută/pune și știință” (Nicolae Băciuț).

  Prezentarea cărții Danielei Gîfu la Arad, din ziua de marți, 8 mai, ora 15.00 le revine jurnaliștilor Lajos Notaros și Ovidiu Balint, iar lansarea va beneficia și de o lectură cu actorul Ioan Peter.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.