Conferința „Orbis Mediaevalis” se mută în acest an din Arad la Târgu Mureș

  de [email protected] | 19 octombrie 2020, 12:53 PM | Cultură

  0

  Inițiată la Muzeul Oraşului Lipova în 2016, cea de a treia ediție a conferinței „Orbis Mediaevalis” va fi organizată în acest an la Târgu Mureș, în perioada 27 – 30 octombrie 2020.

  Aceasta a fost precedată de edițiile organizate de Complexul Muzeal Arad la Lipova (județul Arad) în octombrie 2016, cu tematica privind locuirea medievală timpurie din Transilvania și vecinătăți și respectiv cea de la Arad, în septembrie 2018, în cadrul căreia s-a discutat cronologia perioadei medievale timpurii.

  În acest an se are în vedere explorarea locuinţelor şi a spaţiilor de producţie din peisajul evului mediu timpuriu şi până în evul mediu târziu (sec. 7–14).

  Evenimentul va avea loc în Cetatea din Târgu Mureș, la Muzeul de Arheologie și Istorie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.