miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Conferință la Arad: „Finanțări pentru mediul privat 2023”

  de - | 21 aprilie 2023, 3:23 PM | Advertorial

  1

  Miercuri, 26 aprilie 2023, Hotelul Continental din Arad va fi gazda unui eveniment important pentru mediul privat, conferința “Finanțări pentru mediul privat în 2023″.  După o lungă serie de conferințe organizate în diferite locații din toată țara, Goodwill Consulting și Network One Distribuion vin în ajutorul antreprenorilor din județul Arad pentru a explica principalele programe de finanțare pentru mediul privat în anul 2023 și pentru a răspunde la întrebările potențialilor beneficiari.

  Cei care vor lua cuvântul la conferință sunt Răzvan Gălățan, Director Operațional – Goodwill Consulting și Călin Seprodi, Regional Sales Manager – Network One Distribution. Cei doi vor împărtăși informații importante despre cele mai eficiente programe de finanțare pentru mediul privat în 2023, Digitalizare IMM, Programul Regional Vest, Planul Național Strategic și Programul Tranziție Justă, astfel încât participanții să poată lua cele mai bune decizii de afaceri în următoarele luni.

  Evenimentul este susținut de nume importante din industria tehnologiei; AMD, Asus, HP Inc, Hewlett Packard Enterprise, Lenovo, Microsoft și Dell Technologies, care vor fi prezenți la conferință și vor oferi participanților informații valoroase despre cele mai noi produse și servicii disponibile pe piață.

  Conferința „Finanțări pentru mediul privat în 2023” este o oportunitate unică pentru antreprenori să se conecteze, să își împărtășească experiențele și să învețe despre cele mai bune strategii de finanțare disponibile în prezent. Participanții vor avea ocazia să își extindă rețeaua de contacte și să învețe de la cei mai buni specialiști în domeniu. Locurile sunt limitate, așa că nu ezitați să vă înregistrați cât mai curând posibil aici: bit.ly/gwc_conf_AR

  Despre organizatori:

  Goodwill Consulting vine în sprijinul antreprenorilor încă din anul 2008. De-a lungul anilor, serviciile s-au diversificat de la fonduri nerambursabile la proiectare, soluții energie regenerabilă, consultanță în achiziții publice, obținere credite bancare și non-bancare, obținere fonduri de investiții, analize de piață și analize financiare, internaționalizarea afacerii în Ungaria, iar din 2020 automatizarea proceselor prin roboți UiPath.

  Network One Distribution este o companie cu acționariat 100% românesc și cifră de afaceri de peste 385 milioane Euro în 2021,  este cel mai mare distribuitor de tehnologie din România, cu o experiență de 19 ani pe piața de distribuție, o echipă formată din peste 400 de profesioniști, o rețea națională de parteneri specializați și peste 180 de branduri în portofoliu. Misiunea NOD, prin ecosistemul său de parteneri, este de a contribui la dezvoltarea societății și a economiei locale, punând la dispoziția mediului de business public și privat un portofoliu complet de soluții, know-how și competențe pentru o gestionare integrată a proceselor de modernizare prin tehnologie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.