UTA a primit 4 milioane de lei din partea Primăriei. Pe „podiumul” finanțărilor nerambursabile de la CMCA au mai urcat baschetul feminin și Atletico / DOCUMENT

  de Dan Lazăr | 25 March 2022, 8:19 AM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  1

  Un număr de 39 de proiecte au fost aprobate pentru finanțare în cadrul primei sesiuni din 2022 în cadrul programului „Sport de Performanță” al Centrului Municipal de Cultură Arad (CMCA).

  UTA a primit 4.000 de lei, fiind urmată de CS Baschet Arad (1.300.000 lei) și CS Atletico (două proiecte ce totalizează 440.000 de lei).

  Proiectele dedicate fotbalului, baschetului, voleiului, handbalului, șahului, tenisului de masă sau atletismului, ca să menționăm doar câteva sporturi care au primit finanțare, totalizează o sumă de 7.782.000 lei.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.