marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Concurs | Un singur câștigător la concertul Thy Veils & Alira Mun de la Arad!

  de Special Arad | 4 noiembrie 2019, 4:13 PM | Special

  1

  „Este o muzică ce nu pare nici nouă și nici veche, nici în trend, nici pe lângă, îți dă doar impresia că este sau era aici de când lumea, pregătită de-a fi descoperită” – CVULTARTES

  Nume rezonant pentru stilurile electronic, ambient, neoclasic şi world-fusion, trupa timișoreană Thy Veils anticipează noile orizonturi ale tehnologiei audio și ale gândirii despre evoluția societății. Trupa există din anul 1995 și de-a lungul timpului a concertat în orașe precum New York, Tbilisi, Viena, Budapesta și Berlin, și a atras atenția mai multor publicații prestigioase, cum ar fi The Guardian, Velvet Independent și Brutal Resonance. De curând, Thy Veils a lansat noul album cinematic numit „Neoradiant”, disponibil pe Spotify și Apple Music.

  În luna iulie 2019, am prezentat pe Special Arad ultimul lor videoclip, „Secrets”, în rubrica Special New Music, iar acum vă invităm la concert! 

  Thy Veils, împreună cu colaboratoarea trupei, timișoreanca Alira Mun, va concerta la Arad pe 15 noiembrie 2019, la Club Flex. Prețul unui bilet este 20 RON, însă doi cititori specialarad.ro au ocazia de a intra gratuit, participând la acest concurs.

  Regulamentul este simplu:

  Răspunde corect, printr-un comentariu, mai jos, la întrebarea:

  Cum se numește cel mai nou videoclip Thy Veils?

  Răspunsurile sunt așteptate până la data de 14 noiembrie, ora 20:00.

  Doi participanți vor fi extrași prin random.org, iar numele lor vor fi trecute pe o listă la intrarea la concertul din Club Flex, pe 15 noiembrie.

  Vă rugăm să folosiți în cadrul acestui concurs numele real (conform cardului de identitate) pentru a putea fi identificați la intrare, în cazul în care veți fi declarat câștigător. Citiți și Regulamentul GDPR de mai jos înaine de a participa la concurs!

  Concursul s-a încheiat.

  Avem o singură participantă, deci o singură câștigătoare: Vereș Oana.

  Dacă aș vrea să ascult lumina, dincolo-ul acestei lumi, probabil că așa ar suna” Nicolae Baldovin (CVULTARTES)

  Despre Thy Veils

  Avangardist și în același timp primordial, Thy Veils depășește granițele muzicii. Acest ansamblu sincretic reunește compozitori, instrumentiști, producători, precum și designeri, stiliști, dansatori, coregrafi, scriitori, artiști vizuali sau inovatori tech.

  Thy Veils este o călătorie în pas cu timpurile și uneori, înaintea lor. De peste 20 de ani descoperă, explorează și cartografiază sonor și vizual un întreg univers. Experiența umană înțeleasă prin artă.

  Pionier al muzicii ambientale, Daniel Dorobanțu fondează Thy Veils ca proiect de studio în 1995. Opt albume de studio și patru albume live mai târziu, consacră prezența românească pe cele mai importante scene artistice internaționale, de la New York la Tbilisi, via Viena și Berlin.

  Între timp, a captat atenţia radiourilor de specialitate, criticilor şi presei străine.

  „Un pic dark şi persistent, muzica Thy Veils e soundtrack-ul pe care ţi l-ai dorit întotdeauna pentru visele tale sălbatice” – The Guardian

  „Neoradiant” este numele următorului capitol în odiseea grupului: realizarea unui film SciFi de lung metraj. De fapt, o întreagă galaxie se materializează treptat sub formă de piese noi, videoclipuri, instalații, ilustrații, povestiri și spectacole-concept. Filmările au avut loc până acum în Timișoara, Budapesta, Atena, Viena, Praga, Tbilisi și Berlin.

  LANDMARKS

  1998 – Daniel Dorobanțu lansează primul disc Thy Veils, ca un proiect solo de muzică ambient

  2008 – Misiunea solo devine echipaj, un ansamblu de arte performative

  2010 – Daniel semnează muzica pentru spectacolele de dans contemporan ale reputatei balerine Yin Yue (Shanghai, New York), colaborare semnalată și apreciată de The New York Times

  2016 – Single-ul „Sun Sun” marchează un nou sound și o nouă direcție muzicală: abundentă, extatică, expansivă, aventuroasă

  2019 – În curgerea sa lină și clară, Thy Veils pare nesfârșit. Este o eternă reîntoarcere la frumos. Totul pare să crească și să se ramifice organic.

  Din martie 2011, instalația „Memories of Now” face parte din colecția permanentă a muzeului Ars Electronica Center, adevarată catedrală a artei electronice contemporane. Daniel Dorobanțu e primul artist român care a expus aici. Muzica sistemelor și arta vizuală la scară mare intră în paleta de expresie Thy Veils.

  Regulament GDPR pentru concurs

  Prin participarea la acest concurs, participanții acceptă condițiile concursului prezentate mai sus și își dau acordul implicit și voluntar ca informațiile completate să poată fi prelucrate și folosite, exclusiv în termenii acestui concurs, de către S.C. Special Arad Media S.R.L.

  Pentru mai multe informații despre Politica de confidențialitate a Special Arad privind datele cu caracter personal, vă rugăm să accesați acest link.

  În cazul în care considerați că datele dvs. personale au fost folosite fără știința dvs. în cadrul concursului de față, vă rugăm să ne semnalați acest lucru printr-un e-mail trimis la adresa [email protected], cu o copie atașată a dovezii că sunteți persoana în cauză, caz în care S.C. Special Arad Media S.R.L. se va obliga să înlăture de îndată datele la care faceți referire.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.