marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Special New Music (15 – 21 iulie 2019) | Thy Veils – un proiect românesc „neoradiant”, The Lumineers, Sheer Mag, The Black Keys, Pixies + More

  de Tomck@t | 23 iulie 2019, 1:26 PM | Cultură | Muzică

  2

  Primul videoclip pe care îl prezentăm astăzi este o experiență audio-vizuală deosebit de specială. Este un proiect muzical românesc, din Timișoara, care are deja în portofoliu nu mai puțin de șapte albume… încă din 1998! THY VEILS a lansat recent noul videoclip numit „Secrets”, a zecea secvență vizuală din noul album cinematic „Neoradiant”. Muzica este produsă de Daniel Dorobanțu (electronică, producție, versuri), Alira Mun (voce, versuri), Ion Dorobanțu (electronică) și Attila Lukinich (mixaj, mastering) iar video-ul este realizat de Daniel Dorobanțu (camera, montaj, efecte speciale) și Sol Faur (laser work).

  Videoclipul a fost produs pe parcursul unui an întreg, în mai multe etape, fiecare dintre acestea fiind întâi prezentată în concert. Direcția vizuală este complet futuristă, cu influențe cyberpunk și futurewave, folosing metode narative non-liniare și fluxuri ale conștiinței. „Secrets” apelează din plin la glitch-uri video ca metafore vizuale ale expansiunii conștiinței și ale transcendenței.

  Thy Veils – Secrets

  Special New Music nu se oprește aici, însă! Avem noutăți superbe pentru săptămâna 15 – 21 iulie de la The Lumineers, Sheer Mag, Black Pumas, The Black Keys, Pixies, Hyper, Thylacine, Munya și Dope Lemon.

  The Lumineers – It Wasn’t Easy To Be Happy For You (Part 4 Of 10)

  Sheer Mag – Hardly to Blame

  Black Pumas – Colors

  The Black Keys – Sit Around And Miss You

  Pixies – On Graveyard Hill

  Hyper – Spoiler

  Thylacine – Versailles

  Munya – Dove

  Dope Lemon – Dope & Smoke

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.