joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  În această toamnă, la Arad va fi organizat un concurs internațional de vinuri

  de Special Arad | 6 mai 2023, 4:38 PM | Știri Arad

  0

  Un concurs internațional de vinuri va fi organizat de Consiliul Județean Arad, în toamna acestui an, cu scopul de a pune în valoare Podgoria Miniș-Măderat, respectiv eforturile pe care investitorii de acolo le-au făcut în ultimii ani în dezvoltarea culturii de viță-de-vie și în retehnologizare.

  Bazele evenimentului au fost puse la cale împreună cu președintele Districtului Tubingen, Joachim Walter, care a intermediat întâlnirea autorităților arădene cu viticultorii locali din Germania. Astfel, aceștia au fost invitați la Arad în această toamnă, când vor fi puse în competiție vinurile arădene cu cele germane.

  De asemenea, Consiliul Județean anunță că dorește să aducă viticultori și din Ungaria, Serbia și Republica Moldova, iar juriul ar urma să fie internațional.

   

  Citește și:

  •  „Ambasadoarea” vinurilor românești, Marinela Vasilica Ardelean, și-a lansat cartea la Arad • Special Arad · ultimele știri din Arad

  •  Gheorghe Seculici: „În județul Arad funcționează 10% din jucătorii din industria vinului din România” • Special Arad · ultimele știri din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.