vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Avem locuri în județ unde se face curat doar de gura lumii. Gunoiul a revenit în forță la „Halta Lupilor”

  de Raluca Medeleanu | 8 octombrie 2018, 11:11 AM | Știri Arad

  0

  La începutul lunii septembrie scriam despre cum parcarea de pe Drumul Vinului, cunoscută sub numele de „Halta Lupilor”, este sufocată de gunoaie. Trei săptămâni nu și-a amintit nimeni să oprească să ridice sacii de gunoi care deja emanau un miros mai mult decât grotesc. În mod „surprinzător”, îndată ce subiectul a ajuns în presă, am aflat că omuleții de la firma de salubritate și-au amintit de zonă și au mers să ridice gunoiul.

  Având drum prin zonă în acest weekend, am fost curioși să vedem cât i-a ținut hărnicia. Așa cum ne-am așteptat, nu prea mult. Marginea parcării e din nou invadată de gunoaie… Nu putem să nu ne întrebăm: de ce unii oameni își pot face treaba doar atunci când sunt „urecheați”? Nu ar trebui pur și simplu să-și îndeplinească atribuțiile locului de muncă, fără să fie nevoie ca cineva să tot verifice și să raporteze, de parcă am fi noi vreun organ de control abilitat?

  Din nou, așteptăm să vedem când își reamintește mașina de gunoi să treacă în traseul de pe GPS și „Halta Lupilor”.

  Citește și „În Halta Lupilor de pe Drumul Vinului nu vei găsi lupi, ci gunoi pe care nu-l ia nimeni de 3 săptămâni”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.