marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Circuitul Cramelor cu Săgeata Verde pe Drumul Vinului continuă şi în acest weekend | Program

  de Special Arad | 14 septembrie 2017, 11:37 AM | Cultură

  0

  Este anotimpul culesului de struguri, anotimpul mustului şi al pregătirii vinului. Este timpul să ne cunoaştem judeţul, cu obiceiurile sale, să cunoaştem Podgoria Aradului. Circuitul Cramelor în Podgoria Aradului, program dedicat arădenilor și celor din afara județului, prin care producătorii de vin își prezintă cramele și oferă vinuri la degustat, continuă şi în acest week-end.

  „Prima deplasare, prima vizită şi degustare la o cramă din Podgorie, la «Wine Princes», a fost un real succes. Doar pe circuitul Drumul Vinului turiştii pot degusta vinurile arădene şi pot vizita obiective turistice unice, specifice Podgoriei Aradului. Ne-am propus să punem în valoare Podgoria Aradului, la recoltarea strugurilor, pentru că ne-am dorit să reflectăm cât mai bine frumuseţea şi tradiţiile judeţului nostru într-un peisaj de toamnă, plin de culoare”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele CJA.

  În data de 16.09.2017 plecarea va avea loc la ora 10 din stația Maximilian (Kaufland Micalaca). Transportul va fi asigurat cu Săgeata Verde pe ruta Arad – Ghioroc și cu microbuz de la Depoul Ghioroc la crame și retur Arad. Prețul este de 75 lei/persoană – inclusiv transport.

  Program sâmbătă, 16.09.2017:

  Plecare din Arad, stația Maximilian – ora 10

  aprox. 11:30-13:30 – Degustare la crama Daiconi (vin și aperitive)

  aprox. 14:00-16:00 – Degustare la crama Elite Wine (vin și aperitive)

  aprox. 16:30 – întoarcerea la Arad

  În ceea ce priveşte deplasarea de duminică, 17.09.2017, plecarea va avea loc la ora 10 din stația Maximilian (Kaufland Micalaca). Transportul va fi asigurat cu Săgeata Verde pe ruta Arad – Ghioroc și cu microbuz de la Depoul Ghioroc la crame și retur Arad. Prețul este de 35 lei/persoană – inclusiv transport.

  Program duminică, 17.09.2017:

  Plecare din Arad, stația Maximilian – ora 10

  aprox. 11:00 – 12:30 Vizită la Muzeul Tramvaiului Electric şi la Muzeul Viei și Vinului

  aprox. 13:00 – 15:00 Degustare la Casa vinului Brici din Mâsca (vin şi aperitive)

  aprox. 15:30 – întoarcerea la Arad

  Plata pentru degustări se face la fiecare cramă în parte!

  Informații şi înscrieri: www.sageataverde.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.