Concert caritabil „Best audio DJ și Remada”, transmis online din Sala Ferdinand, pentru o cauză caritabilă

  de Special Arad | 14 februarie 2021, 4:44 PM | Știri Arad

  0

  Arădenii sunt invitați cu ocazia Sfântului Valentin la un concert online, în această seară, de la ora 18:00, susținut de echipa Best audio Dj și Remada. Aceștia vor susține concertul în Sala Ferdinand din incinta Primăriei Arad, iar transmisia live se va realiza pe pagina de Youtube Best Audio Dj Team.

  Cu această ocazie, arădenii pot dedica persoanei dragi o seara specială, dar și să sprijine proiectul „Împreună Salvăm Vieții”, demarat de asociației Sântul Martin, prin care se dorește achiziționarea a 100 de concentroare de mobile, în valoare de 293.000 lei care vor fii oferite gratuit, prin intermediul voluntarilor, bolnavilor infectați cu Covid 19 care sunt tratați la domiciliu de către medicii de familie sau care au trecut prin boală și au rămas cu probleme respiratorii.

  Pentru cei care doresc să contribuie la această cauză, o pot face prin intermediul platformei EuPlătesc.ro. regăsită pe site-ul www.isvarad.ro.

  Citește și: Asociația „Sfântul Martin”, împreună cu dr. Virgil Musta și mai multe instituții arădene desfășoară un amplu proiect în contextul pandemiei: „Împreună Salvăm Vieți”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.