luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Concepte pe care fiecare gambler trebuie să le înțeleagă

  de - | 19 aprilie 2022, 12:50 PM | Advertorial

  0

  Dacă aveți de gând să pariați, ar trebui să înțelegeți în ce vă băgați. În fiecare zi se câștigă și se pierd averi în cazinouri și case de pariuri sportive.

  Înțelegerea acestor concepte de jocuri de noroc face mai probabil să câștigi o mică avere în loc să pierzi. Poți chiar să faci bani introducand coduri.

  Gambling-ul patologic

  Jocul de noroc patologic are multe denumiri, dar majoritatea oamenilor îl recunosc atunci când îl văd. Alte denumiri pentru jocurile de noroc patologice includ „jocuri de noroc compulsive”, „jocuri de noroc dezordonate”.

  Aș sugera că jocurile de noroc patologice sunt o dependență ca oricare alta. Deoarece este o dependență de proces mai degrabă decât o dependență de substanță, unii oameni cred că este mai puțin gravă. Acei oameni se înșeală.

  Efectele mentale și fizice ale jocurilor de noroc patologice sunt la fel de reale și de grave ca orice dependență de substanțe.

  Jucătorii patologici continuă să facă pariuri chiar și atunci când activitățile lor de jocuri de noroc au consecințe negative. Acestea pot include consecințe financiare, bineînțeles, dar pot include și consecințe mentale și fizice. Vă puteți confrunta chiar și cu consecințe juridice din cauza jocurilor de noroc patologice.

  Unele activități de jocuri de noroc par a fi mai predispuse decât altele să creeze jucători patologici. Aparatele de jocuri de noroc sunt un prim exemplu, deoarece implică plasarea a sute de pariuri pe oră. Răspunsul biochimic la acest lucru în creierul uman este uluitor.

  De ce este acesta primul concept de pe listă?

  Nu vreau să suferiți de consecințe grave în viață din cauza jocurilor de noroc. Fiți atenți la consecințele negative de orice fel legate de jocurile de noroc. Cereți ajutor dacă aveți nevoie de el.

  jocurilor de noroc

  Definiția legală a jocurilor de noroc

  Definiția juridică largă a jocurilor de noroc implică mai multe părți care riscă ceva de valoare în speranța de a câștiga ceva de valoare. De obicei, este vorba de bani.

  Unul dintre aspectele majore este dacă șansa sau îndemânarea este factorul predominant în determinarea rezultatelor pariurilor. Evident, dacă joci la ruletă, șansa este factorul dominant. Același lucru este valabil și pentru blackjack sau craps.

  Și chiar dacă blackjack-ul are un element de îndemânare, este totuși predominant un joc de noroc. Un exemplu mai interesant este pokerul. Pe termen scurt, bineînțeles, fiecare mână de poker este determinată de șansă. Pe termen lung, însă, succesul sau eșecul unui jucător de poker se bazează predominant pe nivelul de îndemânare al jucătorului.

  În multe state, există, de asemenea, o diferență legală între jocurile de noroc sociale și jocurile de noroc ilegale. Jocurile de noroc sociale sunt cele în care nimeni nu câștigă bani în afară de cele două persoane implicate în pariu.

  Cotele și probabilitatea

  Cuvântul „probabilitate” are două sensuri. Este o ramură a matematicii care studiază probabilitatea ca evenimentele să se producă. Este, de asemenea, un mod de a măsura rezultatul unui eveniment incert.

  Cuvântul „probabilitate” are, de asemenea, două semnificații. Prima este ca modalitate de exprimare a probabilității unui eveniment. Celălalt este raportul de plată pentru un anumit pariu.

  Cel mai elementar lucru care trebuie înțeles este că probabilitatea unui eveniment este întotdeauna un număr între 0 și 1. Dacă probabilitatea unui eveniment este 0, acesta nu se va întâmpla niciodată. Dacă probabilitatea este 1, se va întâmpla întotdeauna – este un lucru sigur.

  Dacă sunteți familiarizați cu matematica, știți că un număr între 0 și 1 este cunoscut și sub numele de fracție. Iar fracțiile pot fi prezentate în mai multe moduri.

  Puteți exprima probabilitatea unui eveniment sub forma unei fracții, a unei zecimale sau a unui procent. Fiecare dintre ele are utilizările sale.

  De asemenea, puteți exprima probabilitatea unui eveniment în format de cote, care compară numărul de moduri în care se poate întâmpla ceva cu numărul de moduri în care nu se poate întâmpla.

  avantajul casei

  Marginea/avantajul casei

  Dacă joci la cazinou, te confrunți întotdeauna cu un dezavantaj matematic. Acest dezavantaj se numește „avantajul casei”.

  Avantajul casei este diferența dintre șansele dvs. de câștig și șansele de plată pentru pariul respectiv. Șansele de plată sunt ÎNTOTDEAUNA mai mici decât șansele tale de câștig.

  Experții în jocuri de noroc exprimă avantajul casei ca procent din pariul dumneavoastră. Dacă un joc de cazinou are un avantaj al casei de 1%, de exemplu, se așteaptă matematic să pierdeți 1 dolar (în medie) de fiecare dată când pariați 100 de dolari.

  Desigur, aceasta este doar o predicție și o medie, dar garantează că cazinoul va rămâne profitabil.

  Cazinoul își obține avantajul în moduri simple. De exemplu, la blackjack, avantajul casei provine din simplul fapt că jucătorul trebuie să-și joace prima mână. Dacă pierde, pierde, chiar dacă dealerul pierde mai târziu în mână.

  La ruletă, plățile ar fi „corecte” dacă roata de ruletă ar avea doar 36 de rezultate posibile. Dar, din moment ce o roată de ruletă standard are 38 de rezultate, cazinoul are un avantaj.

  Puteți câștiga pe termen scurt, dar pentru a învinge cazinoul pe termen lung este nevoie de eforturi extraordinare care ne depășesc pe majoritatea dintre noi.

  Concluzie

  Numărul de concepte de nivel înalt pe care ar trebui să le înțelegeți dacă vreți să fiți un parior iscusit nu se limitează la cele pe care le-am enumerat în acest articol. De fapt, probabil că ar trebui să aprofundezi fiecare dintre conceptele de mai sus dacă vrei să devii un parior serios.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.