joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Te-ai gândit vreodată că unele numere apar mai des decât altele la ruletă?

  de - | 11 iulie 2022, 1:28 PM | Advertorial

  0

  Masa de ruletă este locul în care zvonurile din cazinouri sunt cele mai nebunești. De-a lungul istoriei au existat mai multe concepții greșite cu adevărat bizare și uimitoare cu privire la funcționarea ruletei.

  Ca să nu mai vorbim de gradul în care rezultatul unei anumite învârtiri poate fi prezis sau nu. Cunoașterea numărului care lovește cel mai des în joc este întrebarea de un milion de dolari în mintea celor mai mulți jucători de ruletă. Deși roata de ruletă este un joc pur de noroc, un pic de logică amestecată cu superstiții vă poate oferi doar cantitatea potrivită de noroc. Așadar, ce-ar fi să combinăm un pic de studiu, un pic de raționament și un pic de superstiție pentru a vă oferi verdictul final?

  Milioane de oameni cad și astăzi victime celor mai cunoscute mituri despre jocurile de noroc. Și anume, posibilitatea ca o anumită metodă de ruletă să asigure victorii.

  Din punct de vedere strict matematic, unele sisteme pot duce, teoretic, la profituri pe termen lung. O ilustrare în acest sens este sistemul Martingale, în care pariul jucătorului crește cu fiecare eșec. Deși raționamentul acestui sistem este valabil din punct de vedere teoretic, este atât impracticabil, cât și prohibitiv de costisitor, dar poți să folosești strategia și cu rotiri gratuite la inregistrare de pe Sloturi pe Tocuri.

  Numerele de ruletă și aleatoriul

  Majoritatea cazinourilor din lumea reală (și unele cazinouri online) se joacă de ani de zile cu acest joc. La masa de ruletă, veți vedea adesea un tabel poziționat strategic care afișează date despre rezultatele recente.

  Mai exact, acesta va arăta ce numere au fost cele mai „fierbinți” într-o anumită perioadă de timp. Poate cele mai frecvente numere care au ieșit în timpul ultimelor 1.000 de învârtiri, sau pe parcursul ultimelor 24 de ore.

  Instinctiv, jucătorii încep să ia decizii bazate cel puțin parțial pe aceste numere. Unii văd numerele fierbinți de pe roata de ruletă ca pe niște pariuri mai sigure, având în vedere cât de des au ieșit.  În altă ordine de idei, alții plasează mai mulți bani pe numere mai „reci”, care pur și simplu trebuie să apară în curând… nu-i așa?

  Toate acestea constituie o lectură interesantă, dar aceste numere nu înseamnă de fapt nimic. Ele sunt afișate doar pentru a induce jucătorii în eroare, făcându-i să creadă că unele numere au mai multe sau mai puține șanse de a nimeri decât altele.

  Când, în realitate, pur și simplu nu este deloc așa. Fiecare rezultat este 100% aleatoriu.

  citeste roata de ruleta

  Cum să citești o roată de ruletă

  Pentru experți, aceasta servește mai mult decât o simplă roată; ea determină cine va câștiga. Dacă jucați la ruleta europeană sau americană, roata poate avea treizeci și șapte sau treizeci și opt de buzunare numerotate. Vă distrați. Mica bilă începe să se rostogolească pe măsură ce rotiți roata ruletei, iar dumneavoastră aveți o varietate de pariuri de luat în considerare. Puteți alege să pariați pe orice număr unic sau pe numerele impare.

  În plus, ai opțiunea de a paria pe dublul zero sau pe zero verde, ca în versiunea americană. Roșu sau negru este un alt pariu foarte apreciat, deoarece roata are o cantitate egală de pătrate roșii și negre.

  Poți profita de roata ruletei?

  În comparație cu standardele actuale, roțile de ruletă erau destul de primitive în urmă cu câteva decenii. Erau realizate cu măiestrie din materiale de calitate superioară, manevrate cu cea mai mare grijă, dar erau, de asemenea, incredibil de predispuse la daune.

  O roată de ruletă bine folosită putea să se uzeze în timp din cauza utilizării. În unele cazuri, acest lucru face ca unele numere să apară mai frecvent decât altele. Sau, eventual, roți care favorizează roșul față de negru, imparul față de par și așa mai departe.

  Înclinarea roții era ceva ce putea fi folosit și abuzat de cei care o observau. Este un lucru care pur și simplu nu mai există.

  Roțile de ruletă moderne sunt imune la genul de deteriorări care ar fi putut duce la distorsionarea roții înainte. În plus, cazinourile sunt atât de meticuloase în ceea ce privește verificarea calității și a performanțelor roților, încât chiar și cea mai mică discrepanță ar duce la înlocuirea pe loc a unei roți.

  Din motive evidente, dezechilibrul roții nu este ceva ce se aplică la ruleta virtuală.  Deși, în mod remarcabil, mulți jucători cred cu adevărat că pot detecta scheme atunci când joacă la ruleta online.

  Numerele norocoase

  Numerele norocoase vs. selecția aleatorie

  După ce ați digerat toate cele de mai sus, are vreun rost să vă folosiți propriile numere norocoase la masa de ruletă? Nu se poate controla sau prezice rezultatul, așa că este mai bine să alegeți numere complet aleatorii?

  Alegerea vă aparține, dar există un argument logic pentru a merge cu propriile numere norocoase. Nu are nimic de-a face cu vreun truc magic – niciun număr nu este cu adevărat mai norocos sau mai ghinionist decât oricare altul.

  În schimb, este vorba pur și simplu de evitarea perspectivei de a vă bate la cap mai târziu.  Dacă pariați pe numerele dvs. norocoase și câștigați, bravo vouă. Dacă pariezi la întâmplare și îți ies numerele care te caută, îți vei smulge părul din cap.

  Un motiv bun pentru a nu memora o serie de numere preferate în primul rând. Odată ce ți-au intrat în cap, rămâi cu ele pentru totdeauna!

  Concluzie

  Vă rugăm să evitați să vă jucați cu numărul treisprezece, cu excepția cazului în care puteți afirma cu încredere că este numărul dvs. norocos. În schimb, jucați cu numerele șapte, șaptesprezece și poate douăzeci și trei. La ruletă, mulți oameni cred că numărul 13 este cel mai ghinionist.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.