Concept inedit în lumea modei din țară: prezentare online, la Arad

  de Dan Lazăr | 24 mai 2021, 7:54 AM | Monden | Știri Arad

  0

  Două arădence au pus la punct, sâmbătă, o prezentare de modă inedită. Cu publicul doar online, prezentarea s-a desfășurat la showroom-ul Chic, cu ținutele gazdelor, semnate de Vali Cioban, dar cu modelele Lawinne Models.

  „Cred că suntem singurii din țară care, până acum, am realizat acest concept. Mergem mult pe stilul din străinătate, acolo unde s-au mai organizat prezentări fără public la locul evenimentului”, ne-a declarat Lavinia Ichim, arădeanca cunoscută pentru numeroase titluri de Miss și pentru prezența pe podiumurile de modă din întreaga lume.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.