sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Comunitatea evreilor din Arad condamnă „cu fermitate” declaraţia lui Ilan Laufer, care-l acuza pe Iohannis de antisemitism

  de - | 21 noiembrie 2018, 12:21 PM | Politikos | Topic special

  0

  Ilan Laufer și Ionel Schlesinger (foto: Facebook)

  Comunitatea evreilor din Arad condamnă „cu fermitate”, printr-un comunicat remis miercuri, declaraţia lui Ilan Laufer, care-l acuza pe preşedintele Klaus Iohannis de antisemitism. Preşedintele Comunităţii Evreilor din Arad, Ionel Schlesinger, afirmă că declaraţia lui Laufer este „nefondată, iresponsabilă, de maximă gravitate”, scrie News.ro

  „Într-o declaraţie nefondată, iresponsabilă, de maximă gravitate, Ilan Laufer a susţinut că respingerea numirii sale ca ministru de către Klaus Johannis a fost un act de antisemitism. Comunitatea Evreilor din Arad condamnă cu fermitate folosirea în lupta politică a acestui foarte sensibil subiect”, se arată în comunicat.

  Ilan Laufer a afirmat că respingerea numirii sale de către Klaus Iohannis este neconstituţională şi constituie „nou act de antisemitism”.

  Laufer a spus şi că preşedintele a contribuit inclusiv la sabotarea şedinţei de Guvern comune România-Israel.

  Critici aspre pentru Ilan Laufer, după ce acesta a făcut acuzațiile extrem de grave la adresa lui Iohannis

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.