Comunitatea evreilor din Arad condamnă „cu fermitate” declaraţia lui Ilan Laufer, care-l acuza pe Iohannis de antisemitism

  de - | 21 noiembrie 2018, 12:21 PM | Politikos | Topic special

  0

  Ilan Laufer și Ionel Schlesinger (foto: Facebook)

  Comunitatea evreilor din Arad condamnă „cu fermitate”, printr-un comunicat remis miercuri, declaraţia lui Ilan Laufer, care-l acuza pe preşedintele Klaus Iohannis de antisemitism. Preşedintele Comunităţii Evreilor din Arad, Ionel Schlesinger, afirmă că declaraţia lui Laufer este „nefondată, iresponsabilă, de maximă gravitate”, scrie News.ro

  „Într-o declaraţie nefondată, iresponsabilă, de maximă gravitate, Ilan Laufer a susţinut că respingerea numirii sale ca ministru de către Klaus Johannis a fost un act de antisemitism. Comunitatea Evreilor din Arad condamnă cu fermitate folosirea în lupta politică a acestui foarte sensibil subiect”, se arată în comunicat.

  Ilan Laufer a afirmat că respingerea numirii sale de către Klaus Iohannis este neconstituţională şi constituie „nou act de antisemitism”.

  Laufer a spus şi că preşedintele a contribuit inclusiv la sabotarea şedinţei de Guvern comune România-Israel.

  Critici aspre pentru Ilan Laufer, după ce acesta a făcut acuzațiile extrem de grave la adresa lui Iohannis

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.