vineri, 19 aprilie, 2024

InclusivComunicat Samuel Caba, președinte Asociația pentru Reformă Civică și Democrație

de - | 28 februarie 2018, 5:09 PM | Undeva

Prin adresa cu nr.3134 / 09.02.2018, Primăria Arad a răspuns Asociației pentru Reformă Civică și Democrație la problemele ridicate cu privire la Centenarul Marii Uniri de la Arad și cu privire la unele lucrări preconizate în 2018.

Astfel, a fost luată în considerare solicitarea A.R.C.D. ca în Parcul „MIHAI EMINESCU” să fie amplasată o statuie a poetului Mihai Eminescu. Cât privește amenajarea unui PARC dedicat CENTENARULUI MARII UNIRI în zona str.Tribunul Dobra – B-dul Decebal, Executivul a reiterat că nu deține spații cu regim de proprietate publică în zonă. A.R.C.D. sugerează Primăriei Arad să ia toate măsurile pentru curățirea zonei de clădirile aflate aici în ruină și paragină.

În altă ordine de idei, săptămâna trecută, Președintele A.R.C.D. Samuel Caba s-a întâlnit la Ministerul Apărării Naționale – dl.ministru Mihai Fifor, căruia i-au fost prezentate din partea A.R.C.D. o serie de proiecte-propuneri ce vizează ANUL CENTENAR AL MARII UNIRI de la Arad, proiecte-propuneri legate de zona militară și de activitatea Armatei Române la Arad timp de 100 de ani.

Sperăm că și prin aceste proiecte, Aradul să se ridice la înălțimea acestui măreț eveniment care este Centenarul Marii Uniri.