luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Samuel Caba, președinte Asociația pentru Reformă Civică și Democrație

  de - | 28 februarie 2018, 5:09 PM | Undeva

  0

  Prin adresa cu nr.3134 / 09.02.2018, Primăria Arad a răspuns Asociației pentru Reformă Civică și Democrație la problemele ridicate cu privire la Centenarul Marii Uniri de la Arad și cu privire la unele lucrări preconizate în 2018.

  Astfel, a fost luată în considerare solicitarea A.R.C.D. ca în Parcul „MIHAI EMINESCU” să fie amplasată o statuie a poetului Mihai Eminescu. Cât privește amenajarea unui PARC dedicat CENTENARULUI MARII UNIRI în zona str.Tribunul Dobra – B-dul Decebal, Executivul a reiterat că nu deține spații cu regim de proprietate publică în zonă. A.R.C.D. sugerează Primăriei Arad să ia toate măsurile pentru curățirea zonei de clădirile aflate aici în ruină și paragină.

  În altă ordine de idei, săptămâna trecută, Președintele A.R.C.D. Samuel Caba s-a întâlnit la Ministerul Apărării Naționale – dl.ministru Mihai Fifor, căruia i-au fost prezentate din partea A.R.C.D. o serie de proiecte-propuneri ce vizează ANUL CENTENAR AL MARII UNIRI de la Arad, proiecte-propuneri legate de zona militară și de activitatea Armatei Române la Arad timp de 100 de ani.

  Sperăm că și prin aceste proiecte, Aradul să se ridice la înălțimea acestui măreț eveniment care este Centenarul Marii Uniri.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.