sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Samuel Caba, președinte Asociația Pentru Reformă Civică și Democrație

  de - | 6 iulie 2017, 1:57 PM | Undeva

  0

  Se pare că vom avea parte de o “vară fierbinte”. Iată, incidentele de la Cluj-Napoca unde s-a remarcat “vedeta” Oana Mardare care a provocat un conflict la “Marșul Normalității”, conflict “rezolvat” de jandarmi, dar care nu arată că problema familiei în România este una reală și că implică diverse categorii socio-umane și că există pericolul escaladării unor stări conflictuale în societate și de aceea, Asociația Pentru Reformă Civică și Democrație solicită tuturor factorilor responsabili decidenți din Ronânia de la Președinte, Parlament, Guvern, Biserică și societatea civilă să nu trateze cu indiferență acest subiect și să înțeleagă faptul că Europa ca Șatră de civilizație sau format pe fundamentele creștine. Suntem consternați că în Germania s-a aprobat (practic) sodomia.

  După ce ne-a creiat un mare deranj privind migrația, iată că Germania continuă seria negatismelor. Este revoltător să vezi cum, o minoritate imorală și anacromică, în afara normelor creștine, reușește să impună în Parlamentul Germaniei o lege care nu duce la progres ci la imoralitate, anormalitate și la promovarea principilor anticreștine. Sperăm ca România să fie ferită de astfel de legi, iar valorile familiei treadiționale creștine să demonstreze că aceasta este cea mai mare valoare umană lăsată de Dumnezeu – familia creștină formată dintre unirea unui bărbat și a unei femei.

  Vom milita permanent pentru ca această valoare fundamentală a umanității să fie respectată în România.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.