vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Ionel Bulbuc, consilier local PNL

  de - | 26 aprilie 2017, 8:43 AM | Undeva

  0

  „Sistemul de meritocrație al PSD la nivel central este unul cât se poate de rudimentar și consternant: Dragnea premiază parlamentarii PSD  din Arad care îl atacă cel mai mult pe Falcă. În această competiție, deloc acerbă pentru că este evident câștigătorul, Căprar și Fifor duc o luptă nedreaptă, primul având un avantaj clar. Penibilitatea situației stă în faptul că marele Dragnea aplaudă parlamentarii săi, pe cei care sar la atac asemeni unor cocoși înfometați, răniți, sălbăticiți, în loc să îi motiveze să muncească, să vină cu proiecte viabile pentru români, pentru arădeni. Singurul scop pentru care acești parlamentari roșii respiră este de a-l face mândru pe vampirul din Teleorman,  infamul sugător de bani publici. Cum își ating aceștia scopul?! Simplu, zilnic dau câte un material în presa locală, pentru că în cea națională se pare că nu au acces, despre cum un primar de municipiu este sursa relelor din întreaga lume. Undeva în sediu PSD, este posibil să existe o tablă magică pe care apare zilnic, ca o mustață în noapte, bulina albă în dreptul numelui Căprar. Pe tabla lui Fifor cam bate vântul, la fel ca și în activitatea sa de senator publicată pe pagina Senatului României.

  Pentru arădeni ar fi mai util să vadă parlamentarii PSD concurând în proiecte legislative, în acțiuni destinate dezvoltării județului nostru, dar Fifor și Căprar le arată adevărata cale a succesului de demnitar social-democrat: patru ani de pieptănat mustața, patru ani de condamnare (a opoziției), patru ani de șters bocancii pe plantația teleormăneană, patru ani de nepăsare pentru Arad și o lună de campanie electorală în speranța de a mai prinde încă patru ani de stat degeaba pe banii românilor.

  Domnule Fifor mai reziști?! Pare tare grea existența de senator PSD… a declarat consilierul liberal Ionel Bulbuc.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.