marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Comunicat Ioan Cristina, senator PNL Arad

  de - | 5 august 2014, 2:09 PM | Undeva

  0

  Senatorul Ioan Cristina nu se arată îngrijorat de plecarea unor membri ai PNL Arad la Partidul Liberal Reformator. Acesta a precizat că PNL a ales o construcţie politică nouă, alături de PDL, pentru a da o şansă dreptei româneşti, iar cei care se gândesc să părăsească partidul probabil sunt mai atraşi de stânga sau de avantajele pe care le oferă guvernarea.

  „Noi am ales să dăm o şansă reală dreptei din România, ei au ales să rămână ataşaţi de PSD, precum un breloc. Pentru că e foarte clar pentru toată lumea că partidul lui Tăriceanu nu reprezintă decât un breloc, pe care cei din PSD îl vor înlocui fără nici un fel de probleme atunci când nu va prezenta interes pentru ei”, a declarat Ioan Cristina, preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad.

  Acesta s-a referit şi la liberalii arădeni care au făcut sau vor face pasul spre PRL. „Cei care au plecat, pleacă sau se gândesc să plece din PNL sunt din mai multe categorii: unii sunt frustraţi pentru că nu mai sunt în prim planul vieţii politice, alţii vor să-şi păstreze privilegiile prin ataşamentul dovedit faţă de PSD iar unii pur şi simplu nu înţeleg ce se întâmplă. E treaba lor, pot să meargă unde vor, dar să nu se gândescă, vreodată, să se întoarcă!”, a declarat senatorul Ioan Cristina.

  Parlamentarul a mai precizat că Filiala Teritorială PNL Arad nu va fi afectată de dezertarea unor membri, ci dimpotrivă, va deveni mai unită şi mai puternică.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.