InclusivComunicat Florin Tripa, deputat PSD Arad

  de - | 15 februarie 2018, 11:57 AM | Inutile

  0

  Pedeliștii de la conducerea Consiliului Județean Arad, ascunși sub sigla PNL, încearcă să distragă atenția de la lipsa de rezultate a administrației județului, organizând tot felul de întâlniri cu liderii de sindicat „de dreapta“, care în 2010, când se tăiau salariile românilor, nu au scos un cuvânt.

  „Am aflat cu surprindere că junele Sergiu Bâlcea, după ce a terminat de reabilitat toate drumurile din județul Arad, s-a pus să organizeze întâlniri cu sindicaliști apropiați de PNL Arad, la comanda celui mai slab președinte din istoria CJA, Marinel Cionca.

  Culmea, la aceste întâlniri, vicele Bâlcea și sindicaliștii vor dezbate situația salariilor din sectorul bugetar. Iar toată această dezbatere se organizează în curtea lui Marinel Cionca, unul dintre parlamentarii de tristă amintire ai PDL, care a votat cu două mâini tăierea salariilor, pensiilor și alocațiilor pentru copii în 2010 și care a anunțat public, la o televiziune locală, că este gata să taie încă o dată veniturile românilor dacă interesul partidului o cere.

  Este trist pentru județul Arad că cei trei liberali din fruntea CJA nu se ocupă de administrarea județului, ci își consumă energia, de dimineață până seara, cu activitatea politică, căutând în permanență noi modalități prin care să câștige voturi. Dacă Marinel Cionca și apropiații săi cred că prin astfel de dezbateri și prin atacuri la adresa PSD arădenii vor uita de situația dezastruoasă a drumurilor județene, de saloanele mizerabile de la Spitalul județean, de faptul că Aeroportul Arad înghite milioane de lei anual și nu avem nicio cursă de linie sau că CJA în ultimii ani a pierdut pe bandă rulantă proiecte europene, se înșală amarnic. Arădenii nu uită și vor taxa incompetența actualei conduceri a CJA în 2020“, declară deputatul PSD Arad Florin Tripa.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.