miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Beniamin Vărcuş, consilier local municipal PSD Arad

  de - | 9 mai 2017, 6:47 PM | Undeva

  0

  „Astăzi, consilierii municipali ai PNL Arad au legitimat prin vot unul dintre cele mai mari jafuri pe bani publici din era Falcă. În ciuda opoziţiei echipei social-democrate din CLM, consilierii liberali au ridicat în mod complice mâna pentru ceea ce putem numi o veritabilă devalizare a arădenilor sub pretextul implementării unor instalaţii de irigat spaţii verzi în municipiu”, este de părere Beniamin Vărcuş, liderului grupului PSD-ALDE din Consiliul Local Municipal.

  „Noi cunoaştem apetenţa primarului Falcă pentru iarba de calitate, însă să arunci în mod banditesc 1.300.000 Euro pentru nişte amenajări mai degrabă virtuale, constituie un afront la adresa bugetului local, un adevărat atentat la buzunarele arădenilor. Ieri, senatorul de Arad Mihai Fifor vorbea în expunerea sa despre cât de inconsistent este acest proiect, despre costurile sale absurde dar şi despre cât de subţire este argumentat planul. Astăzi, vin cu cifre concrete şi spun opiniei publice că edilul s-a gândit să aloce o sumă usturătoare, aproape 80.000 Ron doar pentru sistemul de irigaţii aferent fâşiei de teren din faţa Liceului Moise Nicoară, pe care chipurile, administraţia locală îl evaluează la 747 mp. Ca să nu mai vorbesc despre faptul că acelaşi Gheorghe Falcă ne crede atât de naivi încât să ne închipuim că este capabil să înghesuie 16.000 mp  de gazon în zona Biserica Sârbească-Gai şi în spaţiul aferent buclei de tramvai. Şi, atenţie ! Totul la un cost al irigaţiilor în acel perimetru de aproape 854.000 Ron. Pot să vă dau oricâte exemple de acest fel, concluzia este doar una, preţurile sunt umflate masiv, la fel cum extrem de scump şi irelevant este şi studiul de fezabilitate, întocmit de către una dintre firmele de casă ale primarului.

  Nimeni nu se împotriveşte dezvoltării Aradului şi cu atât mai puţin echipa de consilieri municipali PSD Arad care prin tot ceea ce întreprinde s-a pus în slujba cetăţenilor urbei, însă ceea ce au legitimat astăzi prin vot liberalii se numeşte JAF în STIL ARĂDEAN. În opinia noastră aceşti bani puteau fi utilizaţi pentru demararea construcţiei noului Spital Matern, o investiţie vitală pentru cetăţenii oraşului”, spune consilierul local municipal PSD Beniamin Vărcuş.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.