Compania românească unde fiecare angajat aduce un milion de euro pe an din cafea, ţigări şi cartele telefonice

  de Special Arad | 30 ianuarie 2015, 11:54 AM | Business

  0

  Compania Punctual Comimpex din Cluj-Napoca, o afacere în distribuţia de ţigări, cafea şi cartele telefonice, deţinută de antreprenorul Vasile Mureşan, a avut anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 360 mil. lei (81 mil. euro), în creştere cu 11% faţă de anul anterior.
   Compania acoperă în special mediul rural, în şapte judeţe din nord-vestul ţării.
  „Anul trecut cifra de afaceri  a fost de aproape 360 milioane de lei, în creştere faţă de 2013, însă sub nivelul preconizat, din cauza scă­derii volumului total de ţigarete vândute. Creşterea a fost dată însă de majo­rarea preţului ţigaretelor“, a declarat pentru ZF Tran­silvania Vasile Mureşan, administratorul companiei Punctual Comimpex.
  Furnizorii clujenilor sunt BAT, JTI, Philip Morris, China Tobacco Hongta Hering. Compania are peste 5.000 de clienţi, cea mai mare parte fiind din zona rurală.

  Continuarea pe ZFCorporate

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.