Un TIR a lovit două persoane aflate pe o motocicletă, la intersecția de la BAT. Un tânăr de 18 ani este operat acum (Galerie foto)

  de Luci Precup | 31 octombrie 2015, 1:53 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Conducătorul unei motociclete, pe care se afla acesta și încă o persoană, circulând dinspre BAT spre Arad, nu a acordat prioritate unui TIR care se deplasa pe direcția Nădlac – Arad (pe centură) și astfel s-a produs impactul. În urma acestuia, ambele persoane aflate pe motocicletă au suferit șocuri, iar conducătorul motocicletei (un tânăr de 18 ani) s-a ales cu o fractură la un picior, fiind transportat de urgență, de către un echipaj SMURD, la Spitalul Județean Arad, acolo unde este operat în aceste momente.

   

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.