luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Incendiu la o casă de pe strada Câmpurilor (zona BAT)

  de Special Arad | 30 aprilie 2023, 4:44 PM | Știri Arad

  0

  O casă de pe strada Câmpurilor (zona BAT) a luat foc, coloana de fum fiind observabilă de la depărtare. La locul incendiului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Arad cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, și un echipaj SMURD. „Este vorba despre o casă abandonată. Incendiul se manifestă prin ardere generalizată la nivelul clădirii și la vegetația uscată, pe o suprafață de aproximativ 500 de mp. Nu sunt înregistrate victime,” transmit reprezentanții ISU Arad.

  Vom reveni cu amănunte

  UPDATE ISU Arad: Astăzi, 30.04.2023, în jurul orei 16:30, pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă nelocuită și deșeuri menajere, în municipiul Arad, strada Câmpurilor.

  La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta prin ardere generalizată și degajări de fum, la nivelul casei si la deșeurile menajere din proximitatea acesteia, pe o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați. După o intervenție care a durat mai bine de două ore, incendiul a fost lichidat.

  În urma flăcărilor, acoperișul casei a fost distrus în totalitate, pe o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați. În aceste momente pompierii acționează pentru îndepărtarea efectelor negative ale incendiului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.