Compania Opel a fost vândută. Care este noul campion al industriei auto din Europa?

  de - | 6 martie 2017, 8:54 PM | Auto | Business

  0

  Al doilea cel mai mare producător de automobile din Europa a luat naştere în această dimineaţă, după ce Opel a fost cumpărat de grupul Peugeot-Citroen. Tranzacţia, cu o valoare de 1,3 miliarde de euro, a fost confirmată atât de francezi, cât şi de americanii de la General Motors, care deţineau Opel încă din 1929, scrie digi24.ro.

  Prin vânzarea producătorului german, gigantul din Detroit părăseşte complet Europa după mai bine de un secol de prezenţă neîntreruptă.

  Şeful Peugeot-Citroen spune că prin cumpărarea Opel va apărea un nou campion al industriei auto europene. Principalul obiectiv al grupului francez este readucearea noii achiziţii pe profit. Opel mergea în pierdere încă din 1999.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.