marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Compania Hella a făcut ofertă pentru achiziționarea a încă două terenuri în zona industrială vest Arad

  de Raluca Medeleanu | 23 noiembrie 2021, 11:36 AM | Administraţie

  0

  Compania Hella România SRL și-a exprimat intenția de a cumpăra încă două terenuri din Arad, Zona Industrială Vest, aflate la ora actuală în proprietatea Municipiului Arad. Potrivit legii, municipalitatea nu poate vinde terenurile direct solicitantului, ci trebuie să organizeze o licitație deschisă.

  Vorbim de două terenuri, unul în suprafața de 2,684 mp, evaluat la suma de 99,442 euro, respectiv unul în suprafața de 743 mp, evaluat la suma de  27.528 euro. Așadar vorbim de extinderea a punctului Hella de la Arad pe o suprafață totală de 3427 mp, evaluată la o valoare de 126.970 euro. Firma care a realizat evaluarea, la solicitarea Hella, este Evaldana SRL din Arad – membru corporativ ANEVAR.

  În cadrul şedinței de Consiliu Local Municipal de marți, 23 noiembrie, a fost votat proiectul care prevede atât aprobarea vânzării celor două terenuri prin licitație publică deschisă, cu ofertă în plic închis și sigilat, cât şi comisia care va evalua ofertele care vor fi depuse în cadrul licitației, caietul de sarcini aferent licitației, respectiv prețul de pornire și garanția de participare la licitația de vânzare a terenurilor, după cum urmează: 95.600 euro (plus TVA) pentru trenul de 3427 mp, respectiv 33.400 euro (plus TVA) pentru terenul de 743 mp.

  În cadrul comisiei de evaluare a depunerii ofertelor va face parte un consilier local în cadru Consiliului Local al Municipiului Arad, în calitate de Președinte, un reprezentant de la Agenția Națională de Administrare Fiscală, un consilier superior în cadrul Biroului Evidență și Administrare Domeniul Privat, consilier juridic în cadrul Biroului Evidență și Administrare Domeniul Privat, în calitate de membru, respectiv şeful Biroului Evidență și Administrare Domeniul Privat, în calitate de secretar al comisiei.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.