Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară încurajează elevii să opteze pentru specializarea „bucătar – patiser – preparator produse făinoase”





Comunicat. Pentru absolvenţii claselor a VIII-a, Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară din Arad face înscrieri pentru o clasa de profesională cu specialitatea BUCĂTAR-PATISER- PREPARATOR PRODUSE FĂINOASE cu un număr de 28 de locuri.
Avantajele de care se pot bucura elevii care optează pentru o astfel de clasă sunt:
-pregătirea profesiei de brutar-patiser- preparator produse făinoase la standardele Uniunii Europene, cadrele didactice de specialitate fiind profesori ingineri care participă an de an la proiecte internaţionale;
-colaborarea încă din timpul cursurilor cu agenţi economici de prestigiu din Arad, care să le asigure, după finalizarea studiilor, ocuparea unei profesii mereu căutate pe piaţa muncii;
– burse de studiu în valoare de 200 de lei pe lună;
-posibilitatea ca, după finalizarea studiilor profesionale, să urmeze la Colegiul de Industrie Alimentară cursurile liceale şi să se pregătească pentru Examenul Naţional de Bacalaureat, ceea ce le permite accesul în învăţământul universitar;
-pregătirea pentru viaţă alături de profesori competenţi, motivaţi să formeze cetăţeni valoroşi, capabili să se afirme atât în ţară, cât şi în statele Uniunii Europene.
Comentariile portalului
Voua vi se pare normal sa gasesti casti de copiat pe olx? E plin de anunturi. Unde e Politia? Am raportat un anunt la olx si mi s-a spus ca (...)
Am citit, dar spre deosebire de tine, absolventă de Slavici🤣, am și priceput. Deși pot părea charismatici și adaptați social, psihopații au dificultăți majore în (...)
Pentru a depune dosarul, candidații au trebui să îndeplinească anumite criterii legate de experiență, pregătire etc, prevăzute și analizate de AMEPIP. După cum am spus și în (...)