Colaborare Româno-Americană sprijinită de Filiala Judeţeană Arad a Confederaţiei Patronatul Român

  de - | 27 iunie 2020, 3:03 PM | Business

  0

  De o lungă perioadă de timp între preşedintele Filialei Judeţene Arad a Confederaţiei Patronatul Român, ing. Ioan Marin Crişan şi Ministrul consilier pentru afaceri economice din cadrul Ambasadei României în Statele Unite ale Americii, domnul Răzvan Dumitrescu există o strânsă colaborare în diferite domenii economice.

  Oportunităţi de colaborare şi cerere de produse au fost transmise şi firmelor româneşti, toţi cei interesaţi putând face oferte şi colabora cu firme de prestigiu din SUA.

  În aceste vremuri în care piaţa financiar – bancară din România traversea o perioadă dificilă,  compania de servicii financiare SAWGRASS FINANCE din Florida, reprezentată de Marius Dobrean  oferă capital de lucru companiilor care îşi au sediul pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

  Oferta poate fi  de interes şi pentru companiile româneşti care doresc să îşi stabilească punct de reprezentare în SUA, dar şi pentru partenerii de afaceri locali ai exportatorilor din România.

  Toţi cei interesaţi pot obţine detalii  direct de la domnul Marius Dobrean la adresa de mail [email protected]

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.