Participare arădeană la RoCham – Adunarea Generală a Cerculului de Afaceri Româno-Maghiar

  de Special Arad | 14 mai 2019, 6:17 PM | Business | Știri Arad

  0

  La începutul acestei săptămâni, respectiv în data de 07 mai 2019, preşedintele Filialei Judeţene Arad a Confederaţiei Patronatul Român, Ioan Marin Crişan, a participat la Adunarea Generală Ordinară a Consiliul de Administrație al Asociației „Cercul de Afaceri Româno-Maghiar” – RoCham, având pe ordinea de zi adoptarea raportului financiar şi bugetului anual al asociaţiei, adoptarea raportului consiliului director, introducerea noului secretar: Emil Sibişanu, schimbarea adresei birourilor, alegerea a doi noi membri în consiliul director.

  Evenimetul a fost găzduit de Salonul de epocă al vicepreședintelui RoCham, Peter Kraft  din cadrul Ambasadei României la Budapesta şi a reunit un număr important de participanți din România și Ungaria, gazda fiind E.S. Marius Lazurcă, ambasadorul României în Ungaria.

  RoCham reunește câteva zeci de companii interesate de piețele română și ungară, de oportunitățile de afaceri oferite de acestea, precum şi de parteneriate economice cu alte ţări memebre ale Uniunii Europene.

  La întâlnire au fost prezenţi şi de această dată un număr important de participanți din lumea afacerilor, cea intelectuală și cea diplomatică.

  „Mă bucur nespus că  Filiala Judeţeană Arad a Confederaţiei Patronatul Român este membru fondator al RoCham, organizaţie care  reunește câteva zeci de companii interesate de piețele română și ungară, de oportunitățile oferite de acestea. Participarea la aceste evenimente de înaltă clasă şi ţinută, unde participă ambasadori ai diferitelor state,  ne dă posibilitatea de a ne susţine în cadrul discuţiilor de grup punctele de vedere, poziţia noastra în ceea ce priveşte cooperarea economică dintre România şi Ungaria, dezvoltarea şi cooperarea economică transfrontalieră”, a declarat Ioan Marin Crişan la întoarcerea de la Budapesta.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.