vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Vodafone a fost picat în toată țara. Semnalul de telefonie mobilă s-a rezolvat

  de Special Arad | 16 mai 2014, 3:39 PM | Naţional

  1

  UPDATE: în urmă cu jumătate de oră, semnalul de telefonie mobilă a operatorului Vodafone și-a revenit. Momentan mai sunt probleme doar la serviciul de internet. Pe pagina oficială de Facebook Vodafone unii amenință cu rezilierea contractului, deoarece „sunt neserioși”.

  Astăzi, de câteva ore, rețeaua Vodafone a picat în toate orașele din România. Cel mai probabil unele antene s-au defectat datorită vremii, așa cum s-a mai întâmplat în trecut.

  Reprezentanții serviciului de telefonie mobilă nu au comentat încă oficial incidentul, dar au reacționat pe pagina oficială de Facebook la semnalele abonaților (majoritatea din Arad): „Situația legată de semnal este cunoscută și în curs de soluționare”.

  Ca un fapt divers, tocmai ieri, Vodafone România a câștigat premiul Trusted Brand la secțiunea „Rețeaua de telefonie mobilă”, în evaluarea anuală publicată de Reader’s Digest.

  În Arad, unii abonați au fost redirecționați cu roaming spre rețeaua Vodafone din Ungaria:

  foto: Cristi Cotuna

  10345813_10152459727699309_5830510059924132050_n

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.