Ghiță Ciobanul a trecut la o altă companie de telefonie mobilă

  de - | 11 februarie 2020, 9:42 AM | Naţional

  0

  Ghiță Ciobanul, devenit celebru în campaniile Vodafone, s-a abonat acum la un nou operator. Simpaticul personaj este începând de astăzi vedetă în campania de primăvară a operatorului Telekom, scrie paginademedia.ro.

  „Am aflat că Ghiță a schimbat operatorul. Veștile circulă repede. Apoi l-am abordat pentru campanie”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania, la o conferință de presă la care a fost invitat și Ghiță.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.