sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cod portocaliu de ploi! Aradul se află printre județele afectate

  de Special Arad | 25 iunie 2021, 2:45 PM | Știri Arad

  0

  După codul roșu de caniculă urmează un nou cod. De această dată meteorologii au emis cod portocaliu de ploi în aproape toată țara, Aradul fiind pe lista județelor afectate. Fenomenele vizate sunt vijeliile puternice, grindină și cantități de apă importante. Acest cod portocaliu are valabilitate din data de 25 iunie, ora 14:00 până în 26 iunie, ora 06:00

  Zone afectate:

  harta ploi

  În intervalul menționat, în Maramureș, Transilvania, Oltenia, Banat, Crișana, vestul și nordul Munteniei și al Moldovei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică deosebit de accentuată. Vor fi vijelii puternice, intensificări ale vântului cu rafale de peste 80…100 km/h, frecvente descărcări electrice și grindină de medii și mari dimensiuni. Aversele vor fi torențiale, iar cantitățile de apă vor depăși local 35…50 l/mp și izolat, îndeosebi în vest, centru și la munte, 70 l/mp.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.