Fumatul dăunează… Parcului Copiilor! Câțiva copii au aprins un copac cu chiștoace de țigări

  de Lucian Dănilă | 6 March 2022, 4:18 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Câțiva copii au fumat în această dimineață în Parcul Copiilor și și-au aruncat chiștoacele în scorbura unui copac. Acesta s-a aprins și a fost nevoie de intervenția pompierilor.

  „Detașamentul de pompieri Arad, a intervenit astăzi in jurul orei 15:00, in Parcul Copiilor, pentru o solicitare privind un posibil incendiul a unui copac.

  În momentul sosirii forțelor de intervenție ( 1 autospeciala cu 3 Subofițeri), scorbura copacului fumega.

  Incendiul a fost lichidat în aproximativ 10 minute, fără probleme. Fără victime. Cauza probabilă a incendiului: fumatul in locuri  nepermise sau in locuri neprotejate corespunzător.

  În speța, niște copii au aruncat o țigară aprinsă in scorbura copacului”, se arată în comunicatul ISU Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.