Severe Weather Arad-Vest. La noapte se anunță ploi și rafale de vânt

  de Special Arad | 24 May 2022, 1:42 PM | Știri Arad

  0

  Se așteaptă ploi și vând în noaptea de marți și până miercuri dimineață. Mai exact, conform Severe Weather Arad-Vest, precipitațiile vor avea loc în intervalul 24.05.2022 ora 22:00 – 25.05.2022 ora 10:00.

  Fenomene vizate: cantități însemnate de apă, averse torențiale, intensificări puternice ale vântului și condiții de grindină.

  În zonele marcate cu cod galben, cantitățile de apă așteptate pot depăși local 15-20 l/mp și izolat 25-30 l/mp, condiții de grindină mică, frecvente descărcări electrice. De asemenea, vântul va prezenta intensificări temporare în timpul averselor, sunt așteptate rafale ce pot depăși 55-60 km/h!„, anunță sursa citată.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.