marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Coadă infernală la intrarea în Vladimirescu. Se lucrează la sensul giratoriu

  de Special Arad | 10 noiembrie 2021, 2:38 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Se circulă bară la bară, cu viteza melcului, între Arad și Vladimirescu. Era de așteptat, încă de la începutul săptămânii s-a anunțat că în aceste zile vor începe lucrările de finalizare a sensului giratoriu spre cartierul rezidențial Via Carmina și viitorul Lidl.

  La ora redactării acestui text, traficul rutier se desfășoară pe un singur sens în zona respectivă.

  „Finalizarea sensului giratoriu va atrage cu sine anumite restricții de trafic pe DN7, dar pentru puțin timp, aproximativ patru zile. Se va circula alternativ, circulația fiind dirijată prin piloți de trafic. Perioada în care va fi afectat traficul rutier este preconizat la 2-3 zile, în funcție de condițiile meteo. Ulterior, traficul se va relua în condiții normale”, au anunțat investitorii, Imotrust S.A. (dezvoltatorul cartierului rezidențial) și supermarketul Lidl.

  Citește și: Restricții de trafic pe DN7, pentru finalizarea sensului giratoriu din Vladimirescu. Cei din Cartierul Europa pot sta liniștiți, nu au fost incluși în proiect

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.