CNAIR: S-a deschis oficial lotul patru al autostrăzii Lugoj – Deva | Video

  de Special Arad | 14 august 2019, 7:12 PM | Naţional

  0

  Lotul patru al autostrăzii Lugoj – Deva a fost deschis circulației miercuri după-amiază, potrivit unui comunicat transmis de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), acest lucru fiind posibil după ce CNAIR a preluat practic de la spaniolii de la Comsa bretelele de descărcare a autostrăzii de la nodul rutier de la Ilia, informează G4Media.ro.

  Imagini LIVE cu deschiderea circulației rutiere pe lotul 4, autostrada Lugoj – Deva. Începând de acum se va putea circula pe autostradă pe tronsonul Șoimuș – Ilia.

  Posted by Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere on Wednesday, August 14, 2019

  Comunicatul integral al CNAIR:

  Pentru a deschide circulației cei 22 de km aferenți lotului 4, CNAIR a preluat în baza unui proces verbal de predare – primire cei 800 de m aferenți lotului 3 care fac posibilă circulația între acest sector de autostradă și rețeaua de drumuri naționale existentă.

  Precizăm că până la recepționarea lucrărilor de pe lotul 3, CNAIR va asigura desfășurarea circulației în condiții de siguranță pe cei 800 de m preluați. În baza unui plan pentru management al traficului stabilit împreună cu Poliția Rutieră, CNAIR va avea responsabilitatea doar pentru eventualele deteriorări cauzate de traficul rutier (parapete, marcaje sau semnalizări verticale). Orice altă problemă legată de structura drumului rămâne în continuare în responsabilitatea Antreprenorului.

  Lotul patru al autostrăzii Lugoj- Deva este parte integrantă a coridorului 4 Pan european (Rin – Dunăre), iar pe traseul acestuia se află Dealul Soimuș unde a fost pusă în operă una dintre cele mai spectaculoase lucrări de infrastructură din România.

  Pe sectorul Sibiu- Nădlac al A1 accesul se va face pe la nodurile Ilia și Margina, iar intre cele două localități, circulația se va desfășura pe rețeaua de drumuri naționale existentă.

  Antreprenorul acestui contract în valoare de peste 419 mil. lei fără TVA este Asocierea S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. – S.C. SPEDITION UMB S.R.L.

  După deschiderea circulației pe cei 22 km noi, rețeaua de autostrăzi din România măsoară 829 de km.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.