sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Șantierul ultimului lot din autostrada Lugoj – Deva ar putea începe mai devreme decât termenul estimat

  de - | 21 ianuarie 2023, 5:50 PM | Regional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Firma care a câștigat licitația, UMB, ar putea începe lucrările la secțiunea lipsă de pe Autostrada A1 Lugoj – Deva în mai sau iunie, în avans față de termenul estimat, a anunțat în această săptămână ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

  Invitat la Euronews, Grindeanu a reluat tema urșilor și a altor viețuitoare care ar fi de vină pentru întârzierea proiectului, deși de-a lungul anilor Ministerul Transporturilor și CNAIR au avut banii necesari de la Uniunea Europeană pentru a închide tronsonul Sibiu – Nădlac, parte din coridorul Nădlac – Constanța. Compania de Drumuri și UMB, cel mai puternic constructor din România, au semnat contractul finanțat prin PNRR pentru proiectarea și execuția tronsonului Holdea (județul Hunedoara) – Margina (județul Timiș) pe 14 octombrie 2022, la Timișoara, în premieră fiind prezent și patronul UMB, Dorinel Umbrărescu.

  Citeste mai mult pe www.pressalert.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.