duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Clujean ucis, în fața copilului de trei ani, chiar de soția pe care a scos-o pe semnătură de la Psihiiatrie

  de - | 20 mai 2023, 1:19 PM | Naţional

  2

  (foto: Captură video cluj24.ro)

  Marinar ucis de soția pe care a scos-o pe semnătură de la Psihiatrie. Crima s-ar fi petrecut în fața copilului lor de trei ani

  O femeie din Cluj și-a ucis soțul după ce acesta tocmai a scos-o pe semnătură de la psihiatrie. Crima ar fi avut loc în fața copilului de trei ani al celor doi, anunță antena3.ro.

  Incidentul s-a întâmplat în localitatea Dezmir, de lângă Cluj-Napoca, într-un cartier rezidențial. Femeia în vârstă de 31 de ani și-a omorât, ieri seară, soțul de 45 de ani.

  Totul s-ar fi întâmplat în curtea casei celor doi, chiar în fața mezinului familiei, în vârstă de trei ani. Cea care a făcut descoperirea îngrozitoare a fost chiar fiica celor doi. Soțul femeii era marinar de profesie și era plecat adesea în curse lungi.

  Bărbatul a semnat pentru ca femeia să fie externată

  În urmă cu câteva zile, bărbatul s-a întors acasă, după ce soția sa ar fi avut o criză de nervi și ar fi ajuns la psihiatrie. Ironia sorții face ca el să fi fost cel care a semnat pentru ca femeia să fie externată.

  Femeia este cunoscută ca având probleme psihice. Cei doi au trei copii împreună, iar acum, aceștia sunt la o rudă a bărbatului ucis. Femeia este acuzată de omor și a fost reținută, iar cercetările continuă în acest caz.

  „Trebuie intervenit pe legea sănătății mintale, legea bolnavului psihic care ne păcălește cu trimiterea acestuia după ce e scos din criză, în ambulatoriu, acasă pe semnătura membrului familiei”, a declarat Tudorel Butoi, psiholog criminalist.

  Vecinii povestesc că femeia a avut mai multe gesturi necugetate. În urmă cu aproximativ trei săptămâni ar fi furat două mașini pe care le-ar fi condus pe un câmp. Chiar dacă în ultima vreme s-au mai auzit certuri din curtea familiei, oamenii nu se așteptau la un asemenea deznodământ.

  În urmă cu câteva săptămâni, femeia a mai avut un episod de furie. A fost internată la psihiatrie pentru câteva zile. Soțul ar fi scos-o de acolo pe semnătură. Cei trei copii ai familiei au ajuns acum în grija unor rude, în timp ce femeia a fost reținută, notează zcj.ro

  sursa: stiripesurse.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Tragedie mare. Dar ma întreb din nou, ce fel de medic este acela care externează asfel de persoane bolnave. Scuza permanenta ca nu a fost violenta, periculoasa tine doar pana la o asfel de tragedie. Sunt sute de asfel de persoane in libertate! Tot timpul reacțiile medicilor sunt dupa o nenorocire. Aduceri-va aminte de bolnava care a împins o alta femeie sub metrou, mai recent cazul de la Podgoria cu femeia nenorocita de un individ bolnav . Avem un caz similar la noi. O vecina ne tot trimitea mesaje cu blesteme, acuzații ca ii intram in apartament si distrugem totul ,toti vecinii fura de la ea curent,gaz etc. Trăim ca vecini de peste 45 de ani. A fost o femeie extraordinara din toate punctele de vedere. Harnică , săritoare la nevoie, amabila ,buna la suflet. De vreo doi ani au început problemele , cu acuzații , mesaje , chiar suna si noaptea la telefon. Acum vreo doua saptamani din senin , cand a văzut-o pe soția mea , a devenit agresiva , striga, injura. Soția nu a vrut sa o mai întărâte si a închis usa. In acel moment a venit din apartament si a început sa arunce cu ce apuca – oua, cartofi , ceapa si chiar borcane de sticla. Soția a ieșit si a rugat-o sa termine ca altfel cheamă poliția. Atât a trebuit . A luat matura si striga “te omor, te omor” si dădea in usa si se împingea sa intre la noi. Dupa ce avenit poziția circul a continuat si cu aceștia ,asfel ca au fost nevoiți sa cheme salvarea si au dus-o la psihiatrie. Bineinteles ca in cateva zile a venit acasa si este bine mersi. Ba , mai mult ne- a amenințat ca daca vin nepoții la noi le arunca acid in fata si alte asemenea amenințări. Ginerele nu mai lasă de atunci sa vina copii la noi. Întrebare dela început : chiar sa așteptăm sa se întâmple o tragedie si la noi ca dupa aceea medicii sa spună ca nu am știut , nu ne-am așteptat etc! Chiar nu se poate face nimic in țara asta de rahat? Aceasta femeie este bolnava, nu este vina ei ca s-a inbolnavit. Este foarte trist ,deoarece la aceste boli nu exista vindecare . Dimpotrivă starea lor se agravează pe zi ce trece. Problema este ca niciodată nu se știe cand devin agresivi si violenți si pana unde merg cu violenta!

   +3 voturi
   +1
   -1
  2. Problema este mai complexa decat pare.In multe cazuri conjunctura sociala declanseaza violenta extrema.Poate fi periculos sa se foloseasca arma psihiatriei.Cum diferentiem folosirea de ex.pt.inlaturarea unui oponent politic,fata de un pericol iminent?

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.