sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Clubul Rotary Arad Cetate demarează proiectul „Bursa de Excelenţă”. Premiu: 1000 euro

  de Special Arad | 17 octombrie 2021, 7:06 PM | Știri Arad

  0

  Clubul Rotary Arad Cetate anunță că demarează proiectul „Bursa de Excelenţă Rotary Arad Cetate” și oferă un premiu în valoare de 1000 euro. Bursa de excelență urmăreşte identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, elevi sau studenți, cetățeni români cu domiciliul în județul Arad.

  „Pentru  Bursa de Excelenţă Rotary Arad Cetate  se pot înscrie elevii, studenții care urmează cursurile la învățământul de zi în școlile/liceele universitățile din județul Arad și care îndeplinesc următoarele condiții: au domiciliul în județul Arad; sunt integraliști, adică nu au obligații profesionale nerezolvate din anii anteriori de curs; s-au remarcat într-un domeniu de activitate profesională și socială, sau/și au media generală a anilor de studiu peste 9,50; nu au nici un grad de rudenie cu membrii Clubului Rotary Arad Cetate.

  Înscrierile pentru acest concurs se vor realiza prin transmiterea unui set de documente în intervalul 1 noiembrie – 14 noiembrie 2021 către Clubul Rotary Arad Cetate, pe adresa e-mail [email protected]”, anunță Nila Andrei Florin, managerul proiectului.

  „Mai multe informații privind desfășurarea acestui concurs se găsesc pe facebook (https://fb.me/e/KxCZzQKR). Așteptăm cât mai multe propuneri și ne bucurăm să putem sprijini copiii talentați din județul Arad”, declară Liviu Iovănescu, preşedintele Rotary Arad Cetate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.